Zbirka 159 ¾Arulje G9 Led Svježe

Zbirka 159 ¾Arulje G9 Led Svježe. Led lampen met g9 fitting. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm. U bespaart veel energie, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.

17 07

Predstavljeno 17 07

Led lampen met g9 fitting. De led g9 lamp vervangt uw g9 halogeen lampen. G9 led lampen behoren tot de populairste led steeklampen in ons assortiment. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm.

De led g9 lamp vervangt uw g9 halogeen lampen.

G9 led lampen behoren tot de populairste led steeklampen in ons assortiment. Lichtbronnen met een g9 fitting zijn kleine lampen die daardoor in kleine armaturen geplaatst kunnen worden. Lamp met een g9 fitting, een helderheid van 200lm en een schakelcyclus van. Het zeer geringe wattage van 2,3 tot 4,5w van onze morderne led varianten biedt echter genoeg lichtopbrengst om een 20w tot 50w halogeenlamp te vervangen. G9 led lampen behoren tot de populairste led steeklampen in ons assortiment. De diverse g9 led's werken op 230v en kun je dus rechtstreeks op het stroomnetwerk aansluiten. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm.

17 07

Lichtbronnen met een g9 fitting zijn kleine lampen die daardoor in kleine armaturen geplaatst kunnen worden. Ledlampen met een g9 fitting zijn lichtbronnen in een capsule vorm. De led g9 lamp vervangt uw g9 halogeen lampen. Led lampen met g9 fitting. De diverse g9 led's werken op 230v en kun je dus rechtstreeks op het stroomnetwerk aansluiten. Lichtbronnen met een g9 fitting zijn kleine lampen die daardoor in kleine armaturen geplaatst kunnen worden. U bespaart veel energie, wat niet alleen goed is voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Je hebt voor deze kleine steeklampen dus geen transformator nodig. In totaal is het energieverbruik met deze led lamp 80% lager, een mooie besparing en daar gaat u iedere dag weer van profiteren. Het zeer geringe wattage van 2,3 tot 4,5w van onze morderne led varianten biedt echter genoeg lichtopbrengst om een 20w tot 50w halogeenlamp te vervangen. Ze hebben twee pinnetjes die 9mm uit elkaar staan, ook wel een steekfitting genoemd.. Het cijfer 9 in de naam geeft de afstand tussen de twee pinnen van deze compacte led verlichting aan:

Popular posts from this blog

Popisi 97 Drveni Stolovi Od Trupaca